Projects

Projecten

Staring At Jacob

Staring at Jacob is een brunch bar in de Jacob van Lennepkade, Amsterdam. Ze hebben heerlijke cocktails en staan bekend om hun chicken & waffels.

Namarama.com

Namarama is een bedrijf dat geweldige namen ontwikkeld. Voor zowel kleine als grote bedrijven. Voor de introductie van hun bedrijf in Amerika werd deze .com website voor hun gebouwd. Ontwerp door: Bente Müller

Impact Factor 5

Impact Factor 5 is een organisatie die social enterprises ondersteunt bij het opschalen van hun business, met als doel het vergroten van hun impact. Zo hielpen ze onderanderen KromKommer met hun strijd om de verspilling van kromme groente en fruit tegen te gaan.

Eethuis Vers

Eethuis vers is een restaurant en lunchroom in het centrum van Utrecht. Hun website is compleet met vliegende tomaten! Dankzij de optie om online te kunnen reserveren is het aantal reserveringen sterk toegenomen.

Good Business

Good Business is een boek van Markward van der Mieden. Deze website heeft een functie waarbij je het boek kunt omdraaien als je er overheen gaat met je muis, alsof je het boek vast hebt in de boekenwinkel.

De Proefkelder

De Proefkelder is een escape room in het centrum van Utrecht die een spannende ontsnapping combineert met smaak. De website beschikt over een boekingssysteem en een betalingsmodule zodat klanten veilig online kunnen reserveren en betalen. En de werknemers een duidelijk overzicht hebben van hun boekingen.

Maak Je Naam Onvergetelijk

Maak Je Naam Onvergetelijk is een boek van Naamexpert Floris Hülsmann.  De website dient als het visitekaartje voor zijn boek, je vindt er alle informatie over het boek en de schrijver.

Patiëntenzorg AVL

Patiëntenzorg AVL is een stichting die al sinds 1949 actief is in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam. Hun website is er om men te informeren over de stichting en beschikt ook over een login functie voor de vrijwilligers, die hier hun agenda kunnen zien en bestanden kunnen raadplegen.

Nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen betekenen?