Website Beheer

Website beheer

Outsource the error messages.

We’ve
Got you
covered

Bij StudentWebDev bouwen we niet alleen websites, we bieden ook een beheer pakket aan. De plugins in jouw site en het WordPress systeem zelf worden door de makers continue verbeterd op snelheid, beveiliging en foutmeldingen. Het is dus belangrijk om regelmatig deze updates uit te voeren. Dit kun je zelf regelen, het is hierbij wel belangrijk om van tevoren altijd even een backup te maken van de site. Mocht je dit liever door ons laten doen dan maken wij elke maand een backup van de site en updaten we de WordPress versie inclusief alle plugins voor €50,- per kwartaal.

BASIC

Maandelijkse backups
Iedere maand maken wij een backup van jouw site, zodat als er iets mis gaat wij de site altijd voor je kunnen terug zetten naar de laatste backup.

Veiligheids Updates
Ongeveer 75 miljoen websites gebruiken WordPress. Dit maakt het systeem net als iedere andere grote site een doelwit voor hackers. Mocht er een lek gevonden worden dan wordt deze gelijk gedicht met een update. Daarom voeren wij maandelijkse updates uit, zo blijft jouw site altijd veilig.

WordPress Updates
Naast extra veiligheid leveren WordPress updates ook nieuwe functies, hierdoor wordt het aanpassen van de site of het toevoegen van blog berichten nog gemakkelijker.

Plugin Updates
Een WordPress site gebruikt plugins, hiermee krijgt jouw site extra functies zoals aanmeldformulieren en mobile menu’s. Als deze plugins een lange tijd niet worden geüpdatet dan kan het zijn dat ze niet meer goed samenwerken met jouw site. Daarom zorgen wij dat deze maandelijks up-to-date blijven.

€50,- per kwartaal

Mocht je naast de opties hierboven nog extra wensen hebben, laat het dan weten.

Bestel jouw pakket:

Website Beheer
Naam
Naam